3,5 hektáros horgásztó

a Villa Curpad közvetlen szomszédságában.

A tó története

A Villa Curpad birtokon egy két hektáros park és a hozzá tartozó, három és fel hektáros rendezett, rendszeresen telepített halastó várja vendégeinket. A mesterséges tavat nagyjából 100 évvel ezelőtt alakították ki, és azóta igen sokszor gazdát cserélt, amikor a Villa Curpad része lett, bizony volt vele munka. Először ki kellett kotorni a medret, majd rendbe kellett hozni a horgásztó környékét is. Az építésnek-szépítésének természetesen soha nem lehet vége, azonban jelenleg már szép és rendezett formában várja a tó a horgászokat.

Egyetlen horgásztó sem ér semmit halak nélkül – ez még akkor is így van, ha sajnos sokan vannak, akik ennek éppen az ellenkezőjét látják egy-egy elhanyagolt tavon, amiből a tulajdonosok csak kivenni szeretnék a pénzt, de áldozni nem akarnak rá. Mi viszont azt valljuk: a horgászok azért járnak egy tóra, mert halat akarnak fogni, és mindent megteszünk, hogy vendégeink színvonalasan szórakozhassanak és sportolhassanak nálunk.

Tovább a horgásztó weboldalára »

Minőségi halállomány

A halastóba rendszeresen telepítünk két nagyatádi gazdaság halaiból, így nálunk nem ritkaságszámba menő esemény, ha valaki pontyot, csukát, süllőt vagy kárászt fog. Különleges halak is horogra akadhatnak, mivel tavunkban található compó, feketesügér és koi-ponty is. 2007-ben nagy mennyiségű öt kiló feletti halat telepítettünk a tóba, melyeknek kifogása igazi sportteljesítmény és öröm a hozzánk látogató horgászoknak.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

A csárda bejárata Asztalok, belső terem Terített asztalok a csárdában Söntés Étterem Csárda Kaposvár mellett Étterem, csárda Terasz hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Megédesítjük lakodalmát 2014-ben 2012 a Hintók éve Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő