Konferenciaterem

Catering szolgáltatás biztosított (Kaposvár)

Ha nem szeretné, hogy a konferencia rémálommá váljon a résztvevőknek, mert egy igénytelen konferenciaterem korszerűtlen technikáját kénytelenek használni, nézni és hallgatni egész nap, ráadásul nincs lehetőség a szünetekben felfrissülni, és a konferencia végén mindenki éhesen vagy a maga által hozott elemózsiával a gyomrában tér haza – megtalálta az ideális megoldást: az általunk biztosított konferenciaterem minden igényt kielégít.

Konferenciaterem - képek belső tereinkről »

Elsősorban Kaposvár környéki, Somogy megyei rendezvényeknek adunk otthont, de természetesen távolabbról érkező kéréseknek is eleget teszünk, hiszen gyakran egy konferencia, így a konferenciaterem sem szűkíthető le egy régióra.

Rendezett parkunk és a mellette fekvő horgásztó ideális hely a konferenciaszervezésre. Kaposvár, a megyeszékhely mindössze 15 percre van, így a közlekeés sem okoz problémát. Vendégeikről, a meghívottakról és az előadókról a szekciószünetekben frissítőkkel, rágcsálnivalóval gondoskodunk, a nap végén pedig igény szerinti vacsora várja akár az összes résztvevőt.

Teljeskörű ellátás

A 90 fős konferenciaterem a modern technika minden követelményének meg tud felelni, alkalmas céges rendezvények, értekezletek, tréningek, árubemutatók, állófogadások és kiállítások lebonyolítására. A szervezőknek projektort és hangosítást is biztosítunk, így valóban csak a minél színvonalasabb előadásokkal és az előzetes szervezéssel kell foglalkozniuk!

Konferenciaszervezés

A konferenciaszervezésnél mindenben megbízóink elégedettségére törekszünk, a legapróbb részleteket is különös gondossággal tervezzük meg, hogy minél igényesebb és kényelmesebb feltételeket teremthessünk azok számára, akik nálunk kívánják megrendezni konferenciájukat.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

 

 

Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Megédesítjük lakodalmát 2014-ben Kiss-Villa Curpád Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő