Rendezvényhelyszín

Rendezvényudvar és Lakodalmasház

A Villa Curpad Étterem univerzális rendezvényhelyszín Kaposvár mellett, szeretettel várjuk, akár egy két fős ebédre, vacsorára térnek be hozzánk, akár 300 fős szabadtéri lakodalmat kívánnak megrendezni nálunk. A Villa Curpad mint rendezvényhelyszín pontosan azt nyújtja, amit keres: gyönyörű, csendes helyszín egy meghitt ebédhez; jól felszerelt, 90 személyes konferenciatermünkkel várjuk a cégeket, vállalatokat, civil vagy akár diák szervezetek rendezvényeit; csárdánk és éttermünk pedig akár 160 főnek is felhőtlen szórakozást és nagyszerű ételeket biztosít.

Rendezvényhelyszín képek »

A születésnapot, névnapot, ballagást, esküvőt ünneplőket az étterem mellett kívánságuk szerint szabadtéren is el tudjuk helyezni, reprezentatív sátraink 300 fő befogadását teszik lehetővé. Természetesen a szabadtéren sem kell lemondaniuk a hangtechnikáról, és a kiváló ételekről, de emellett élvezhetik két és fél hektáros parkunk nyugalmát, a növények színeit és illatait, és sétálhatnak a három hektáros, gondozott, rendszeresen telepített horgásztavunk partján. Elsősorban Kaposvár és környéki, valamint Somogyi vendégekre számítunk, de természetesen távolabbról érkezőket sem utasítunk vissza.

Minden rendezvény megszervezésében segítségükre sietünk, nagy tapasztalattal rendelkezünk esküvőszervezés, konferenciaszervezés terén. Nagyobb létszámú csoportokat egyedi szolgáltatásokkal várunk, az esküvői meghívótól a zenekarig, a konferenciavendégek elszállásolásától a technika beszerzéséig és kezeléséig bármiről gondoskodunk – igény szerint, és a vendég kívánságának megfelelően. Kaposvár mindössze 15 perc autóval, tehát a közlekedés sem okozhat gondot.

Ideális rendezvényhelyszín: ha emlékezetessé szeretné tenni egy hétvégéjét, vagy akár céges rendezvényét, termékbemutatóját, rokona, barátja születésnapi ünnepségét, garantáljuk, hogy a Villa nem a rémálmaiban fog visszatérni, nálunk mindenki – a felszolgálóktól a rendezvényszervezőkig – azért dolgozik, hogy amíg a Villa Curpad vendége, levethesse a hétköznapok terheit és tartalmas pihenésben vagy szórakozásban legyen része.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe Kép címe hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


2012 a Hintók éve Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő